- Berichten
- 495
Zoals gevraagd toch maar een post met de Char Siu van afgelopen zondag.
Ik had al eerder een procureur in 3 stukken gesneden. Dit stuk was 950gram. Dit 2,5uur laten marineren en kleuren in de red roast pork marinade van Lobo.
De BBQ aangestoken en op 200graden laten komen met behulp van de heatermeter die ik eerder overgenomen hebt van Dennis (denman1710). De Heatermeter ventilator moest/wilde ik aanpassen omdat ik deze op de BBQ guru aansluiting van de Monolith passend wilde hebben.
De heatermeter deed goed zn werk. Na een half uur indirect op de Lechef heb ik het vlees gelakt met Char Siu marinade en een beetje hoisin (beide van LeeKumKee). Dit lakken heb ik 2x gedaan met 15min ertussen.
ff rusten en shinen op de snijplank
We hadden nasi goreng gemaakt wat samen super smaakte.
Ik had al eerder een procureur in 3 stukken gesneden. Dit stuk was 950gram. Dit 2,5uur laten marineren en kleuren in de red roast pork marinade van Lobo.
De BBQ aangestoken en op 200graden laten komen met behulp van de heatermeter die ik eerder overgenomen hebt van Dennis (denman1710). De Heatermeter ventilator moest/wilde ik aanpassen omdat ik deze op de BBQ guru aansluiting van de Monolith passend wilde hebben.
De heatermeter deed goed zn werk. Na een half uur indirect op de Lechef heb ik het vlees gelakt met Char Siu marinade en een beetje hoisin (beide van LeeKumKee). Dit lakken heb ik 2x gedaan met 15min ertussen.
ff rusten en shinen op de snijplank
We hadden nasi goreng gemaakt wat samen super smaakte.