Er moest nog iets gemaakt worden voor de fotowedstrijd maar ik kon eigenlijk geen "origineel" recept vinden om te maken, dus werd het tijd voor een experimentje; "Cedar Apricot Chicken". Dit gerecht is ge?nspireerd op een receptje dat in op internet gevonden heb, maar iets aangepast met behulp van BBG.
Kip filets eerst ge-brined volgends BBG recept.
Daarna in de abrikozen marinade/glaze.
Op het plankje.
Voor de salade moest ik eerst even wat paprika's grillen.
Daarna de kip op het vuur.
Na een half uurtje en nog een keertje insmeren met de "glaze" is de kip klaar.
Lekker, met een salade van gegrilde paprika's en avocado. 8)
Kip filets eerst ge-brined volgends BBG recept.

Daarna in de abrikozen marinade/glaze.

Op het plankje.

Voor de salade moest ik eerst even wat paprika's grillen.

Daarna de kip op het vuur.

Na een half uurtje en nog een keertje insmeren met de "glaze" is de kip klaar.

Lekker, met een salade van gegrilde paprika's en avocado. 8)