BasBQ
Beef en Steak

Carnivoren weekend

Carnao

Pitmaster
 
 
 
Berichten
652
Het is al weer even geleden dat ik iets gepost heb dus ik dacht laat ik in het kort even met jullie afgelopen weekend doornemen.

Zaterdag begon fantastisch na een uitnodiging van de boswachter van landgoed Pijnenburg te Soest alwaar we een heerlijk wild zwijn kregen voorgeschoteld. Het zwijn was in Duitsland geschoten en had voor dat het op het spit ging een pekelbad van 2 dagen gehad.
Het huidje was af en toe met honing ingesmeerd tijdens het lange grillen en man o man wat was het lekker.

Gisteren hadden we niet veel tijd dus maar een variatie op de bierkip gemaakt. Mijn wereldberoemde ananaskip. Wat ovenfrietjes on the side en eten maar..

Vandaag 2 ribbels op de smoker gelegd. Bij Tom C in Bussum wat rub gehaald genaamd: Ed's rib rub en die wilde ik graag even testen. Smaak was erg goed. Niet te flauw maar ook niet teveel pit zodat de kinderen het ook nog konden eten.

Al met al een fijn weekend weer. Volgende week eindelijk een tomahawk dus ook weer iets om naar toe te leven. Hier zijn de foto's. Ik dacht dat ik er meer had gemaakt maar blijkbaar viel dat wat tegen...


Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 

RvdK

Stoker
 
 
 
Berichten
389
wat een prachtig weekend dat er nog veel van dat soort weekenden volgen mogen :D :D
 
Bovenaan Onderaan