- Berichten
- 4.941
Ik kon het Mexicaans thema nog niet helemaal los laten. Dus moest ik nog iets maken.
Carne Asada vind ik geweldig. Dus toch even met de vleesdealer gebeld en een inside skirt besteld. Deze ging lekker in de marinade. Verder een puree van bruine bonen, Guacamole en Salsa di gallo. Dit alles lekker samen gebracht in een wrap.
Hierbij wat foto's
Marinade maken.
Koriander, paar flinke tenen knoflook, rode peper, limoen, bruine suiker, komijnzaat, zout, peper, half kopje olijfolie en Soja saus.
In de ochtend lekker in de marinade gezet.
Half uurtje voor het vlees op de Q kon heb ik de Salsa gemaakt. Die is het lekkerst als deze een uurtje in kan trekken. Ook gelijk de Guacamole gemaakt. Lekker wat snij en hakwerk. En zo als Sander dat ooit zij "daar word je zen van" En dat is dan zo.
Nu kon ik het stuk vlees uitpakken en lekker gaan grillen. Beide kanten 2min op hoog vuur en klaar.
Even in de alufolie om te ruisten. En vervolgens lekker dun haaks op de draad snijden en de wraps op maken.
Dit was weer puur genieten. Dit zou ik iedere week wel eens willen maken.
Super lekker en heerlijk fris.
Bedankt voor het kijken/lezen
Bram
Carne Asada vind ik geweldig. Dus toch even met de vleesdealer gebeld en een inside skirt besteld. Deze ging lekker in de marinade. Verder een puree van bruine bonen, Guacamole en Salsa di gallo. Dit alles lekker samen gebracht in een wrap.
Hierbij wat foto's
Marinade maken.
Koriander, paar flinke tenen knoflook, rode peper, limoen, bruine suiker, komijnzaat, zout, peper, half kopje olijfolie en Soja saus.
In de ochtend lekker in de marinade gezet.




Half uurtje voor het vlees op de Q kon heb ik de Salsa gemaakt. Die is het lekkerst als deze een uurtje in kan trekken. Ook gelijk de Guacamole gemaakt. Lekker wat snij en hakwerk. En zo als Sander dat ooit zij "daar word je zen van" En dat is dan zo.





Nu kon ik het stuk vlees uitpakken en lekker gaan grillen. Beide kanten 2min op hoog vuur en klaar.




Even in de alufolie om te ruisten. En vervolgens lekker dun haaks op de draad snijden en de wraps op maken.




Dit was weer puur genieten. Dit zou ik iedere week wel eens willen maken.
Super lekker en heerlijk fris.
Bedankt voor het kijken/lezen
Bram