- Berichten
- 515
Na het bijkomen van mijn eerdere monstersessie "Can I Pull the Pork?" (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=1977.0)
heb ik inmiddels een nieuwe ambitie, "Can I Brisk it?" oftewel.. Beef Brisket! ;D
Vanmorgen was de postbode weer zo lief om een grote doos van Beef & Steak af te leveren.
Hierin zat een mooie 2KG Brisket Point welke nu ligt te ontdooien.
Na weer een hoop gelezen te hebben ga ik deze keer BBQ-NL's bereidingswijze volgen.
Vandaag een marinade injector gehaald en de voorraad benodigde kruiden aangevuld
om als het vlees ontdooit is morgenochtend de Brisket op mijn WSM te gaan leggen.
Ik zal jullie weer uitgebreid op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen en ervaringen bij deze nieuwe ontdekkingsreis!
Hier alvast de eerste foto's van de levering en de Brisket Point in de ontdooistand.
heb ik inmiddels een nieuwe ambitie, "Can I Brisk it?" oftewel.. Beef Brisket! ;D
Vanmorgen was de postbode weer zo lief om een grote doos van Beef & Steak af te leveren.
Hierin zat een mooie 2KG Brisket Point welke nu ligt te ontdooien.
Na weer een hoop gelezen te hebben ga ik deze keer BBQ-NL's bereidingswijze volgen.
Vandaag een marinade injector gehaald en de voorraad benodigde kruiden aangevuld
om als het vlees ontdooit is morgenochtend de Brisket op mijn WSM te gaan leggen.
Ik zal jullie weer uitgebreid op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen en ervaringen bij deze nieuwe ontdekkingsreis!
Hier alvast de eerste foto's van de levering en de Brisket Point in de ontdooistand.

