Ondanks dat ik niet van gesmolten kaas hou vandaag toch maar het verzoek van de ega ingewilligd.
Camenbertje voorzien van vijgenjam(beetje witte wijn erbij) ,verse vijgen en wat rozemarijn.
Plankje laten weken in witte wijn(hoeft natuurlijk niet maar ruikt zo lekker als het in de fik gaat).
KEG naar 180 graden laten lopen.
Kaasje 15 minuten er op .
Helaas net te laat eraf gehaald maar volgens de baas smaakte het geweldig en is het voor herhaling vatbaar.
Camenbertje voorzien van vijgenjam(beetje witte wijn erbij) ,verse vijgen en wat rozemarijn.
Plankje laten weken in witte wijn(hoeft natuurlijk niet maar ruikt zo lekker als het in de fik gaat).
KEG naar 180 graden laten lopen.
Kaasje 15 minuten er op .
Helaas net te laat eraf gehaald maar volgens de baas smaakte het geweldig en is het voor herhaling vatbaar.






