Beef en Steak

California chickenwings

Paola

Vuurmaker
Berichten
79
Vandaag op de kookles (ik zit nu op module Streetfoods) heb ik een gerecht op de bbq gemaakt, lekkere chickenwings, het was zoals we in het Limburgs zeggen, lek vinger lek doum πŸ˜‹πŸ—

IMG_9695.jpeg


Eerst de Q laten gloeien πŸ”₯


IMG_9697.jpeg


2 kg chickenwings, uiteinden verwijderd en gemarineerd met: ketchup, mosterd, honing, gembersiroop, cajunkruiden, kerriepoeder, knoflook, peper, zout en neutrale olie.


IMG_9699.jpeg


Daarna indirect op 180-200 graden laten garen gedurende 30 min a 1 uur.

IMG_9698.jpeg


Intussen, effe een bbq saus maken van: sjalot, knoflook, chilipeper, olie, worcestershiresaus, peper, zout, bruine suiker, gembersiroop, paprikapoeder, ketchup, sweet chilisaus, mosterd, azijn.

IMG_9703.jpeg


Effe de chickies checken en ze zijn echt prachtig uit. En daarna eruit gehaald en de boorden klaargemaakt

IMG_9702.jpeg


En de kippies ernaastπŸ˜πŸ‘ŒπŸΌ

IMG_9705.jpeg
En zo zagen ze mooi uit 🀩

Daarna afgewassen en de keuken opgeruimd, naar huis gereden en een glaasje wijntje 🍷 terwijl ik die post maakte,

Good Night kisses😘 Slaap lekker πŸ’€
 
Nu al zin in πŸ˜‹
 
Doorsjuuve. Chickenwings zijn altijd een geweldige traktatie
 
Mooi geworden. Lekker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan