- Berichten
- 1.983
Heerlijk stuk vlees en mag het graag maken. Gebruik meestal wel een thermometer, zodat ik er zeker van ben dat het niet te hard gaat. Dat zou zonde zijn en met een kleine thuis moet het meestal allemaal aan de 'medium' kant zijn. Dus als het dan kan/mag! B-)
Eerst even kort direct op het vuur om een mooi patroontje te zetten:

2015-07-10 C?te de Boeuf 04 by Bidle Lt, on Flickr
Vervolgens indirect low & slow op een 110 graden:

2015-07-10 C?te de Boeuf 06 by Bidle Lt, on Flickr
Om vervolgens weer even af te grillen:

2015-07-10 C?te de Boeuf 08 by Bidle Lt, on Flickr
Geen verkeerd eindresultaat:

2015-07-10 C?te de Boeuf 11 by Bidle Lt, on Flickr

2015-07-10 C?te de Boeuf 13 by Bidle Lt, on Flickr
Hmmm,... was weer eentje om aan terug te denken.

2015-07-10 C?te de Boeuf 15 by Bidle Lt, on Flickr
Eerst even kort direct op het vuur om een mooi patroontje te zetten:

2015-07-10 C?te de Boeuf 04 by Bidle Lt, on Flickr
Vervolgens indirect low & slow op een 110 graden:

2015-07-10 C?te de Boeuf 06 by Bidle Lt, on Flickr
Om vervolgens weer even af te grillen:

2015-07-10 C?te de Boeuf 08 by Bidle Lt, on Flickr
Geen verkeerd eindresultaat:

2015-07-10 C?te de Boeuf 11 by Bidle Lt, on Flickr

2015-07-10 C?te de Boeuf 13 by Bidle Lt, on Flickr
Hmmm,... was weer eentje om aan terug te denken.

2015-07-10 C?te de Boeuf 15 by Bidle Lt, on Flickr