BasBQ
Beef en Steak

C?te de Boeuf

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.993
Heerlijk stuk vlees en mag het graag maken. Gebruik meestal wel een thermometer, zodat ik er zeker van ben dat het niet te hard gaat. Dat zou zonde zijn en met een kleine thuis moet het meestal allemaal aan de 'medium' kant zijn. Dus als het dan kan/mag!  B-)


Eerst even kort direct op het vuur om een mooi patroontje te zetten:


2015-07-10 C?te de Boeuf 04 by Bidle Lt, on Flickr


Vervolgens indirect low & slow op een 110 graden:

2015-07-10 C?te de Boeuf 06 by Bidle Lt, on Flickr


Om vervolgens weer even af te grillen:

2015-07-10 C?te de Boeuf 08 by Bidle Lt, on Flickr


Geen verkeerd eindresultaat:

2015-07-10 C?te de Boeuf 11 by Bidle Lt, on Flickr


2015-07-10 C?te de Boeuf 13 by Bidle Lt, on Flickr




Hmmm,... was weer eentje om aan terug te denken.

2015-07-10 C?te de Boeuf 15 by Bidle Lt, on Flickr
 
Ziet er lekker uit! al mag hij van mij wat minder ver, ik hou van rood.
Edit, laatste foto bij het bot, daar is ie mooi  ;) maar ieder z'n voorkeur.
 
Superjohn zei:
Ziet er lekker uit! al mag hij van mij wat minder ver, ik hou van rood.
Edit, laatste foto bij het bot, daar is ie mooi  ;) maar ieder z'n voorkeur.

Thx, bij de eerste foto is die net aangesneden en nog niet helemaal op kleur.
 
Fijn stukje vlees kerel!
 
structor zei:
Lekker zeg en die foto's van jou zorgen dat ik me altijd moet inhouden om niet over mijn scherm te likken...

Bij mij zit het toetsenbord altijd helemaal weer onder als ik zijn topics bekijk.
Goed bezig Bidle bedankt voor het delen.
 
Bah wat lekker
 
Ja hoor, daar hebben we Bidle weer.

En wederom heeeeeeeeerlijke plaatjes! Yum!
 
Je hebt jezelf weer eens lekker gestraft.
Ziet er verdomd lekker uit
 
Ben dol op zulke Dierenplaatjes!
 
Lust ik!! :D
 
Heerlijk stuk vlees! En moie foto's.
 
Zier er geweldig lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan