- Berichten
- 272
Vandaag bij de Lidl in Belgie geweest, voor ons avondmaaltje.
Ik had daar vorige weeg de C?te a l'os gezien, en kon niet ophouden erover te 'dromen'
Varkenskroon, wordt het ook wel genoemd.
Lidl heeft ze dit jaar in de koelingen liggen, gemarineerd met een Proven?aalse en een currymarinade, ik koos voor de Proven?aalse.
500gr, voor de mooie prijs van 9,99?/kilo, dus niet eens gek duur.
Belangrijke 'medespelers'
Geen idee meer, waar het idee voor de Camembert vandaan kwam ( ik dacht hier van het forum ) maar het is fantastisch als starter / bijgerecht !!!
De kinderen en de Mrs wilden liever een braadworst, en ook die zijn zeer goed te eten uit de koelingen van de duitse belg
200gr worst, 40cm lang ... DAAROM heb ik de OTP57 ...
even proeven, en na de 3e hap, vraagt vrouwlief .... geen foto op het bordje ?
... gewoon bijna vergeten .... 8)
Alles wat er overschiet ....

Ik had daar vorige weeg de C?te a l'os gezien, en kon niet ophouden erover te 'dromen'
Varkenskroon, wordt het ook wel genoemd.
Lidl heeft ze dit jaar in de koelingen liggen, gemarineerd met een Proven?aalse en een currymarinade, ik koos voor de Proven?aalse.
500gr, voor de mooie prijs van 9,99?/kilo, dus niet eens gek duur.




Belangrijke 'medespelers'




Geen idee meer, waar het idee voor de Camembert vandaan kwam ( ik dacht hier van het forum ) maar het is fantastisch als starter / bijgerecht !!!
De kinderen en de Mrs wilden liever een braadworst, en ook die zijn zeer goed te eten uit de koelingen van de duitse belg


200gr worst, 40cm lang ... DAAROM heb ik de OTP57 ...



even proeven, en na de 3e hap, vraagt vrouwlief .... geen foto op het bordje ?
... gewoon bijna vergeten .... 8)
Alles wat er overschiet ....
