- Berichten
- 302
Zo een een buston butt proberen.
Geïnjecteerd met stampot jus van maggi. Om 15.20 geïnjecteerd.
Bbq klaargezet met whiskey barrel chunks en ecobrasa cocos briketten. Om 21.00 in de rub gezet. Om 22.20 de butt op de bbq gelegd. Om 13.30 had het een kern van 94 graden. Even laten rusten 30min en gepulled.
Heerlijk mals en sappig.
De rub van Ralph de Kok
1 el. uienpoeder
2 tl.komijnpoeder
1 el. cayennepeper
2 el. paprikapoeder
2 el. fenegriekpoeder
2 el. bruine suiker
2 el. versgemalen zwarte peper
2 el. zout
8 takjes verse tijm
Geïnjecteerd met stampot jus van maggi. Om 15.20 geïnjecteerd.
Bbq klaargezet met whiskey barrel chunks en ecobrasa cocos briketten. Om 21.00 in de rub gezet. Om 22.20 de butt op de bbq gelegd. Om 13.30 had het een kern van 94 graden. Even laten rusten 30min en gepulled.
Heerlijk mals en sappig.
De rub van Ralph de Kok
1 el. uienpoeder
2 tl.komijnpoeder
1 el. cayennepeper
2 el. paprikapoeder
2 el. fenegriekpoeder
2 el. bruine suiker
2 el. versgemalen zwarte peper
2 el. zout
8 takjes verse tijm