BasBQ
Beef en Steak

Buston butt

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Zo een een buston butt proberen.
Geïnjecteerd met stampot jus van maggi. Om 15.20 geïnjecteerd.
Bbq klaargezet met whiskey barrel chunks en ecobrasa cocos briketten. Om 21.00 in de rub gezet. Om 22.20 de butt op de bbq gelegd. Om 13.30 had het een kern van 94 graden. Even laten rusten 30min en gepulled.
Heerlijk mals en sappig.

De rub van Ralph de Kok
1 el. uienpoeder
2 tl.komijnpoeder
1 el. cayennepeper
2 el. paprikapoeder
2 el. fenegriekpoeder
2 el. bruine suiker
2 el. versgemalen zwarte peper
2 el. zout

8 takjes verse tijm

20230909_114222.jpg


20230909_210234.jpg


20230909_210529.jpg


20230909_212411.jpg


20230909_221844.jpg


20230910_132403.jpg


20230910_133046.jpg


20230910_133122.jpg


20230910_133214.jpg


20230910_133239.jpg


20230910_133817.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan