ranonkel
Vuurmaker
- Berichten
- 67
Vandaag mijn verjaardag gevierd en een familielid zat een tijdje geleden al te hinten op iets van het eitje. Mooi excuus om voor het eerst burnt ends te maken.
Ik heb 4 kilo buikspek gehaald en dat in blokjes gesneden. Blokjes van ongeveer 5cm zoals ik had gelezen maar de volgende keer die ik ze kleiner. Het was net te groot als hapje vond ik zelf.
De blokjes in een rubje gezet en een nachtje laten intrekken.
De volgende dag de blokjes op de bbq en toen kwam ik er achter dan een big joe toch wel handig was geweest
. Na 2 uurtjes de blokjes in gepakt met maple siroop suiker en boter en de bakjes gestapeld op het rooster. Hier helaas geen foto van.
2 Uurtjes verder de blokjes in een bakje saus gedaan en een half uurtje later de familie blij gemaakt.
Ik zelf vond het heerlijk en de positieve reacties van de familie maakten het Helemaal af. Nadeel is dat ik volgend jaar niet meer weg kom met een stukje kaas er worst.
Ik heb 4 kilo buikspek gehaald en dat in blokjes gesneden. Blokjes van ongeveer 5cm zoals ik had gelezen maar de volgende keer die ik ze kleiner. Het was net te groot als hapje vond ik zelf.
De blokjes in een rubje gezet en een nachtje laten intrekken.
De volgende dag de blokjes op de bbq en toen kwam ik er achter dan een big joe toch wel handig was geweest

2 Uurtjes verder de blokjes in een bakje saus gedaan en een half uurtje later de familie blij gemaakt.
Ik zelf vond het heerlijk en de positieve reacties van de familie maakten het Helemaal af. Nadeel is dat ik volgend jaar niet meer weg kom met een stukje kaas er worst.