- Berichten
- 465
Vandaag was het tijd voor een burger van de bbq. Kwam dat even goed uit voor de fotowedstrijd. Ik had alle garnering al in huis dus alleen even naar mijn slager voor het juiste gehakt. Daar heb ik vier burgers van 200 gram en 2 van 100 gram ( voor de kids) van gemaakt.
De bbq opgestookt naar 200 graden, ondertussen een maïskolf in de boter gezet en in de folie op de bbq gelegd en mijn Zeeuws spek van vorige week ernaast.
de burgers heb ik gegrild en met een kern temperatuur van 60 graden eraf gehaald. Alles bij elkaar was het een schot in de roos!
De bbq opgestookt naar 200 graden, ondertussen een maïskolf in de boter gezet en in de folie op de bbq gelegd en mijn Zeeuws spek van vorige week ernaast.
de burgers heb ik gegrild en met een kern temperatuur van 60 graden eraf gehaald. Alles bij elkaar was het een schot in de roos!