BasBQ
Beef en Steak

Bullseye Burger

 
 
 

Robert Z

Stoker
Berichten
459
Vandaag was het tijd voor een burger van de bbq. Kwam dat even goed uit voor de fotowedstrijd. Ik had alle garnering al in huis dus alleen even naar mijn slager voor het juiste gehakt. Daar heb ik vier burgers van 200 gram en 2 van 100 gram ( voor de kids) van gemaakt.
De bbq opgestookt naar 200 graden, ondertussen een maïskolf in de boter gezet en in de folie op de bbq gelegd en mijn Zeeuws spek van vorige week ernaast.
de burgers heb ik gegrild en met een kern temperatuur van 60 graden eraf gehaald. Alles bij elkaar was het een schot in de roos!

B4FFFA23-D049-42CB-BF32-EBF3E0D53E4F.jpeg


8041F54E-874A-4A86-9406-F5D17337D22F.jpeg


EE106BEF-632F-43B6-B165-BB4250F7114B.jpeg


5C48D356-6969-419F-AB8B-2A9813715A97.jpeg


2B07086A-06C0-4FF4-A961-25C768739B73.jpeg


8235CF87-DBCF-4BBE-AAEC-5634DFC3E7C4.jpeg


E28F01B5-9758-4E36-856B-F41713B08733.jpeg


9653D8CB-20B9-4CD3-90A9-C72E4E42ADC3.jpeg


6AF86ED1-D31A-491D-8D85-E6395D288203.jpeg
 
Prima stapel. Zal gesmaakt hebben

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
geweldig. dit is nou een hamburger zoals tie bedoeld is.
top. mooi bordje eten (y)
 
Wat 'n zalige jetser!
 
Prima burger zeg. En een compleet maaltje. Ziet er goed uit. Krijg gelijk zin in burgers.
 
Terug
Bovenaan Onderaan