Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ceriel zei:Ik snij de zalmzijdes altijd van tevoren bij, zodat ik aan de rand een dikte heb van zo'n 2cm.
Het buikvet gaat weg en van de rest maak ik snippers/flakes. Lekker door een romige courgettesoep of in de sushitaart![]()
Guus zei:Ja idd gewoon opeten. Dat is hier ook de bedoeling. Niet iedereen vindt het even lekker. Zalm staat bekend als vette vis met veel omega vetzuren en dergelijke. Betekend het dat het vet dan dus ook boordevol hiermee zit?
Guus zei:Ik heb onlangs twee mooie zijden zalm koud gerookt. Nu zat er aan beide zijden een stukje buikvet. Ik heb het er na het roken afgesneden en apart vacu?m verpakt. Het ligt nu in de vriezer maar ik weet niet goed wat er mee te doen.
Iemand een idee?