Vandaag een stuk buikspek volgens recept van J. Casteel.
Buikspek ingesneden in blokjes tot op het zwoerd.
Kruiden met zout, peper, knoflook,tijm en een nacht laten intrekken.

Op de bbq op 90 graden. Had bijna geen houtskool nodig want de bbq stond al op 70 graden voor ik hem aanstak.
Buik indirect met een paar blokjes beuken tot een kern van 90 graden.
Het spek is dan heerlijk zacht en je pakt het zo van het zwoerd af.


Buikspek ingesneden in blokjes tot op het zwoerd.
Kruiden met zout, peper, knoflook,tijm en een nacht laten intrekken.

Op de bbq op 90 graden. Had bijna geen houtskool nodig want de bbq stond al op 70 graden voor ik hem aanstak.

Buik indirect met een paar blokjes beuken tot een kern van 90 graden.
Het spek is dan heerlijk zacht en je pakt het zo van het zwoerd af.

