BasBQ
Beef en Steak

Buikspek

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.851
Eens een ander recept voor buikspek geprobeerd. 2 weken terug in de kruiden gezet met ongeveer 2% zout. Hierna afgespoeld en met 105 graden op de Q.
Uiteindelijk bij een kerntemperatuur van 65 graden beginnen met aflakken met een portstroop.
Het resultaat mag er wezen, erg lekker. Vooral de kefir en steranijs proef je terug.
Nu hou ik zelf meer van een iets zoetere warmer gerookte variant, maar dit viel me alsnog niet tegen. 😋😋
20231018_231748.jpg

20231105_155240.jpg
20231105_155245.jpg


20231018_224035.jpg


20231105_154547.jpg


20231105_154627.jpg


20231105_154848.jpg


20231105_155013.jpg


20231105_180849.jpg


20231105_180708.jpg


20231105_193431.jpg


20231105_203454.jpg
 
Hij ziet er heerlijk uit. Lekker sappig met die Portstroop lijkt me.
 
Dat ziet er erg lekker uit. Mooi kleurtje gekregen.
 
Das een lekker stukje spek 😋
 
"spekkie voor het bekkie" Ziet er heerlijk uit!
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Ziet er goed uit😋
 
Spekje naar mijn bekje, ziet er goed uit!
 
Lekker spekkie zo te zien 🤤🤤🤤
 
Terug
Bovenaan Onderaan