Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
deze vorige maand in mosterd/ketjap/zout en kipkruiden marinade gezet en vacuum getrokken.
na 2 dagen dag terug in de vriezer.
en vandaag na t ontdooien gegaard tot 75 graden in de kern.
1e uur 150a170 graden daarna 2uur 110a90 graden.
@ superjohn
goeie vraag. ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de effecten van vooraf marineren/kruiden en dan invriezen.
zeker bij spek lijkt me dat handig
geen idee of marinade werkt in bevroren toestand,heb t ook niet gemerkt aan extra smaak .
heb wel is ergens gehoord dat zout wel zn werk doet in bevroren toestand .
maar of dat in vacuum verpakking ook is ?? want t vocht kan niet weg
doe wel vaker vlees na een dag 0f 3a4 in de marinade/pekel terug in de vriezer.
en heb je altijd voor de acute bbq plannen een goed stuk vlees en die is binnen 5 uur ontdooid.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.