- Berichten
- 142
Gisteren een mooi stuk buikspek van 2 kilo gekocht bij de lokale slager.
Buikspek is voor mij echt een delicatesse, mis je er geduldig mee omgaat.
Gisteren dan ook het prachtige stukje vlees in de rub gezet. De rub van #defikerin nr1 icm buikspek = altijd smullen

Vanmorgen in de miezerregen de BGE op ca. 100 graden indirect gezet. Twee rode wijn chuncks en de lekbak gevuld met rode wijn.
Een stevige reserva: cabernet sauvignon- syrah.
Dit zorgt voor voldoende vocht in de BGE en geeft extra smaak aan het buikspek.
En de geur vanmorgen.... of je op een kerstmarkt loopt
Een mooi testje dus voor de kerstdagen... en vandaag een feestje. Heerlijk op een broodje vanavond, rucola, truffelmayo en een jenevertje
(zie Broodje Dubbelstraat)
Tussendoor nog even aflakken straks met Bbq-saus en honing maar eerst GEDULD
Buikspek is voor mij echt een delicatesse, mis je er geduldig mee omgaat.
Gisteren dan ook het prachtige stukje vlees in de rub gezet. De rub van #defikerin nr1 icm buikspek = altijd smullen


Vanmorgen in de miezerregen de BGE op ca. 100 graden indirect gezet. Twee rode wijn chuncks en de lekbak gevuld met rode wijn.
Een stevige reserva: cabernet sauvignon- syrah.
Dit zorgt voor voldoende vocht in de BGE en geeft extra smaak aan het buikspek.
En de geur vanmorgen.... of je op een kerstmarkt loopt

Een mooi testje dus voor de kerstdagen... en vandaag een feestje. Heerlijk op een broodje vanavond, rucola, truffelmayo en een jenevertje

Tussendoor nog even aflakken straks met Bbq-saus en honing maar eerst GEDULD
