Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen, dus ik dacht, dat moet ik maar eens gaan proberen.
Dus op een mooie werkeloze zondag, niemand in huis, de deur op slot en de BBQ aan. De BS samen met 2 appel chunks ( van GE, jeetje wat een duur spul, tips?)
2 uur op 80 graden rustig laten staan. Ik had een waterbak met appel, knoflook, sjalotten en bleekselderij onder mijn rooster geplaatst.
Het rook super lekker in de tuin. Na 2 uur ( kerntemp. 70 graden )
Toen een half uur laten rusten en de temperetuur van de Grillguru naar 200 gebracht. De BS erop en toen met de plantenspuit appelsap regelmatig nat gehouden en de kerntemperatuur naar 90 gebracht. Toen ervan af en een kleine 30 minuten in aluminum folie laten rusten. Samen met de inmiddels gearriveerde familie en visite zitten oppeuzelen.
Dus op een mooie werkeloze zondag, niemand in huis, de deur op slot en de BBQ aan. De BS samen met 2 appel chunks ( van GE, jeetje wat een duur spul, tips?)
2 uur op 80 graden rustig laten staan. Ik had een waterbak met appel, knoflook, sjalotten en bleekselderij onder mijn rooster geplaatst.
Het rook super lekker in de tuin. Na 2 uur ( kerntemp. 70 graden )
Toen een half uur laten rusten en de temperetuur van de Grillguru naar 200 gebracht. De BS erop en toen met de plantenspuit appelsap regelmatig nat gehouden en de kerntemperatuur naar 90 gebracht. Toen ervan af en een kleine 30 minuten in aluminum folie laten rusten. Samen met de inmiddels gearriveerde familie en visite zitten oppeuzelen.