BasBQ
Beef en Steak

Buikspek op de bastard.

Highlander

Tondelzoeker
Berichten
7
Pas geleden weer een keer buikspek op de bastard gemaakt.
Zelf de pekel bereid met zout en diverse kruiden. Vervolgens heb ik het vlees daar een paar dagen in laten trekken.
Op de dag zelf de Q opgestookt tot 110 graden en het vlees indirect tot 74 graden kern laten garen. Op het eind nog even goed opstoken voor de krokante korst. šŸ”„
Het smaakte uitstekend!! šŸ˜‹
tempImage5Gmgyu.jpg
laten garen.

6727B521-57F6-4CA1-A5B8-091FE8B5E973.JPG


3E2FE36F-E272-46F9-93E2-FA590BBE7A4D.JPG


E0A25B73-F33F-4F37-AE36-E45C60D72400.JPG


267B4E07-2C12-477B-807B-997425D938FC.JPG
 
Ziet er prima uit. Een stukje spek gaat er altijd in.
 
Deze staat nog op mijn lijst om keer te maken. Ziet er heerlijk uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
"Spekkie voor het bekkie". Altijd lekker en veel variaties mogelijk
 
Ziet er super uit.
Morgen gaat mijn spekkie op de bbq.
Maar dan wel in de Porchetta uitvoering.
 
Terug
Bovenaan Onderaan