BasBQ
Beef en Steak

Buikspek low and slow

 

Ricknl

Vuurmaker
Berichten
67
Buikspek roken van Fleischhauerei Rass in Lofer op mijn BBQ in Holland. 3 manieren: Five spices, Zeeuws en char siu. Meegenomen van de wintersport, Tiroler zwijntje. 5 dagen marinade.

48f7a522e1cdbd8a1d3fdfe170d66b97.jpg
 
Zo, net van de que af. 8 uur 100 graden naar kerntemperatuur rond 72 graden. Heerlijk, nu aan de borrel!!
 
Buyo zei:
Heerlijk, nu aan de borrel!!

dus jij was thuis de bob:bewust onbeschonken bbq-er.
tja is ook een keus/princiepe.

maar mooie lange sessie met geduld,,dat moet wel lekker spek geworden zijn.
 
Ziet er lekker uit
 
AV zei:
Buyo zei:
Heerlijk, nu aan de borrel!!

dus jij was thuis de bob:bewust onbeschonken bbq-er.
tja is ook een keus/princiepe.

maar mooie lange sessie met geduld,,dat moet wel lekker spek geworden zijn.

Haha, wel tussendoor even wat ingenomen en lekker sigaartje genuttigd. Maar ... whiskey'tje met stukje Zeeuws spek, net van de que. Als ik er nu weer aan denk, goddelijk....
 
Lekker!
 
Jodelahietie, dat lust ik ook wel zo'n Oostenrijks spekkie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan