- Berichten
- 10.082
Na alle verhalen over buikribben en babybackribs gelezen te hebben een paar buikribben besteld.
Het recept van Noskos Classic Ribs gevolgd.
Man, wat zien die ribben er indrukwekkend uit. waar nodig wel getrimd (kraakbeen e.d. verwijderd)
De voorbereiding:

Ribben gehalveerd anders past het niet

ja, ik weet het, wsm is nog schoon
Lekker roken met beuken:

Na een paar uurtjes nog wat groot uitgevallen moinkballs erbij:

Klaar:

Wat een heerlijke berg vlees
Op het bordje:

De smaak was helemaal goed. Had er een aantal wat pittiger gemaakt met van die kleine gedroogde pepertjes, gemalen (ben even de naam kwijt, ook te koop in de toko) en dat beviel goed.
Ze waren alleen een beetje droog. Raar, want al eerder op dezelfde wijze babybacks gemaakt en die waren sappig.
Zou het komen omdat buikribben al droger van zichzelf zijn?
Ach, ze waren erg lekker en een goede reden om het volgende keer nog eens te proberen.
Misschien dan deze toch maar inpakken in de folie?
Bedankt voor het kijken.
Het recept van Noskos Classic Ribs gevolgd.
Man, wat zien die ribben er indrukwekkend uit. waar nodig wel getrimd (kraakbeen e.d. verwijderd)
De voorbereiding:

Ribben gehalveerd anders past het niet


ja, ik weet het, wsm is nog schoon

Lekker roken met beuken:

Na een paar uurtjes nog wat groot uitgevallen moinkballs erbij:

Klaar:

Wat een heerlijke berg vlees

Op het bordje:

De smaak was helemaal goed. Had er een aantal wat pittiger gemaakt met van die kleine gedroogde pepertjes, gemalen (ben even de naam kwijt, ook te koop in de toko) en dat beviel goed.
Ze waren alleen een beetje droog. Raar, want al eerder op dezelfde wijze babybacks gemaakt en die waren sappig.
Zou het komen omdat buikribben al droger van zichzelf zijn?
Ach, ze waren erg lekker en een goede reden om het volgende keer nog eens te proberen.

Misschien dan deze toch maar inpakken in de folie?
Bedankt voor het kijken.