- Berichten
- 286
kippen vleugels op 110C 2 uurtjes indirect daarna in de skillet de kruiden en groenten sauteren, kip toevoegen en 3 uurtjes nagaren in de skillet serveren met de rijst
de groenten

de kruiden

vleugeltjes indirect op110C / 120C 2 uurtjes met 1 stukje beukenhout

groenten niet te klein snijden

op direct vuur skillet warm laten worden met een beetje zonnebloemolie

kruiden aanzetten dan geven ze het aroma af

even fruiten

groenten kort meebakken

kippenvleugels op de groenten plaatsen

pannetje bijna vol

boonjjes op de kip

na drie uurtjes langzaam pruttelen 110C beetje citroen toevoegen

binden met een beetje ma?zena en opdienen

eet smakelijk

groetjes....Pieter
de groenten

de kruiden

vleugeltjes indirect op110C / 120C 2 uurtjes met 1 stukje beukenhout

groenten niet te klein snijden

op direct vuur skillet warm laten worden met een beetje zonnebloemolie

kruiden aanzetten dan geven ze het aroma af

even fruiten

groenten kort meebakken

kippenvleugels op de groenten plaatsen

pannetje bijna vol

boonjjes op de kip

na drie uurtjes langzaam pruttelen 110C beetje citroen toevoegen

binden met een beetje ma?zena en opdienen

eet smakelijk

groetjes....Pieter