- Berichten
- 286
kippen vleugels op 110C 2 uurtjes indirect daarna in de skillet de kruiden en groenten sauteren, kip toevoegen en 3 uurtjes nagaren in de skillet serveren met de rijst
de groenten
de kruiden
vleugeltjes indirect op110C / 120C 2 uurtjes met 1 stukje beukenhout
groenten niet te klein snijden
op direct vuur skillet warm laten worden met een beetje zonnebloemolie
kruiden aanzetten dan geven ze het aroma af
even fruiten
groenten kort meebakken
kippenvleugels op de groenten plaatsen
pannetje bijna vol
boonjjes op de kip
na drie uurtjes langzaam pruttelen 110C beetje citroen toevoegen
binden met een beetje ma?zena en opdienen
eet smakelijk
groetjes....Pieter
de groenten
de kruiden
vleugeltjes indirect op110C / 120C 2 uurtjes met 1 stukje beukenhout
groenten niet te klein snijden
op direct vuur skillet warm laten worden met een beetje zonnebloemolie
kruiden aanzetten dan geven ze het aroma af
even fruiten
groenten kort meebakken
kippenvleugels op de groenten plaatsen
pannetje bijna vol
boonjjes op de kip
na drie uurtjes langzaam pruttelen 110C beetje citroen toevoegen
binden met een beetje ma?zena en opdienen
eet smakelijk
groetjes....Pieter