BasBQ
Beef en Steak

bruine bonen met rijst

 
 

pieterb

Stoker
Berichten
286
kippen vleugels op 110C 2 uurtjes indirect daarna in de skillet de kruiden en groenten sauteren, kip toevoegen en 3 uurtjes nagaren in de skillet serveren met de rijst

de groenten




de kruiden




vleugeltjes indirect op110C / 120C  2 uurtjes met  1 stukje beukenhout




groenten niet te klein snijden




op direct vuur skillet warm laten worden met een beetje zonnebloemolie




kruiden aanzetten dan geven ze het aroma af




even fruiten




groenten kort meebakken




kippenvleugels op de groenten plaatsen




pannetje bijna vol




boonjjes op de kip




na drie uurtjes langzaam pruttelen 110C beetje citroen toevoegen




binden met een beetje ma?zena en opdienen




eet smakelijk


groetjes....Pieter





 
dat ziet er prima uit, mooie hoge skillet heb je, waar heb je die vandaan?
 
Ziet er goed uit spijt dat ik vandaag de bbq niet heb aangezet....
 
dank je  :)
 
Lust ik!
Lekker en mooi.
 
Pieterb, Allereerst mijn welgemeende complimenten voor deze heldere reportage. duidelijker kan het volgens mij niet.
mooie foto's ook.
Ik heb het recept genoteerd. Ik zal de DO ervoor gebruiken.
Ziet er heerlijk uit!
 
Dat loeks er pretty goed uit zeg. Mooi duidelijk verslag ook met gave foto's!
 
Schitterende foto's en mooi gerecht !
 
Mooie reportage, met goeie foto's.
En ziet er nog lekker uit ook.
 
Had ik nooit zelf kinnen bedenken op deze manier!
SUper leuk
 
Terug
Bovenaan Onderaan