BasBQ
Beef en Steak

Broodje Gua Bao met oosterse Pulled Pork

 
 
 

El Chico

Stoker
Berichten
349
Naast de Asian Spare Ribs had ik ook Pulled Pork op mijn UDS liggen. Een Boston Butt van ruim 3 kilo van Beef & Steak. Deze had ik doormidden gesneden en de ene helft volgens het wedstrijd recept klaar gemaakt en met de andere helft heb ik zelf wat ge?xperimenteerd. Pulled Pork op oosterse wijze. Waarom oosterse wijze? Ik had ergens Gua Bao broodjes gezien en dacht, die zijn perfect om te vullen met Pulled Pork. Ik heb ze ge?njecteerd met een mengsel van soyasaus, honing, vissaus en knoflookpoeder. Hierna heb ik ze ingesmeerd met een rub van 5-spices, kaneel, rietsuiker, lemonpeper, uienpoeder, gerookte paprikapoeder en serepoeder.
Na een nachtje in de koelkast was het tijd om ze samen op de UDS klaar te maken. Het geheel was na 6 uurtjes op een mooie kerntemperatuur van 88 graden Celsius. Daarna nog een uurtje ingepakt laten liggen en toen aan stukken getrokken.
Vandaag was het zover, Gua Bao broodjes gevuld met oosterse Pulled Pork, geserveerd met een klein beetje chillisaus. Ze waren heerlijk, je proefde duidelijk een andere smaak aan de Pulled Pork dan normaal. Zeker voor herhaling vatbaar. 

0faba9c59cf2ec8eac535022992de14b.jpg


24bf9258c2d7027d01945e0b8ead2671.jpg


19c47e84582cf503064bc901155a3753.jpg


238f4b978951dc583ef81280dfc34417.jpg


823e55c56cd49bb70b78be02b280450c.jpg


9cb3fd6ea59b0f658d5f808f9534de32.jpg


1555fa698e3ef0c02a655f1f94782453.jpg

 
Lekker !
 
Nice!
 
Dit lijkt me heerlijk!
 
Dat ziet er echt heerlijk uit!
 
Bezorg je ook? Ziet er heerlijk uit!
 
Waarmee heb je het gerookt? En werkt de combinatie rook en Aziatisch?


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan