- Berichten
- 867
Voor de zaterdag een high & fast op het menu: broodje Bavette.
Bij online Bollensteak een mooie Bavette besteld, die met een simpele rub van zout,peper en wat Italiaanse kruiden op de BBQ indirect.
Na een 50 minuten op 100 graden was de kern mooi 45 graden, eraf gehaald, toen rode uien laten gaan met wat bastard suiker (gezien op video van PitmasterX) en dat gaf inderdaad een lekkere zoete touch.
Als laatste de Bavette er nog even op voor een laatste tik en toen geduld (lastig), laten rusten, aansnijden en heerlijke broodjes.
Bij online Bollensteak een mooie Bavette besteld, die met een simpele rub van zout,peper en wat Italiaanse kruiden op de BBQ indirect.
Na een 50 minuten op 100 graden was de kern mooi 45 graden, eraf gehaald, toen rode uien laten gaan met wat bastard suiker (gezien op video van PitmasterX) en dat gaf inderdaad een lekkere zoete touch.
Als laatste de Bavette er nog even op voor een laatste tik en toen geduld (lastig), laten rusten, aansnijden en heerlijke broodjes.






