Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Cain zei:Wauw! Dat ziet er goed uit zeg!
Ik heb een paar vragen![]()
1.) Hoe lang heb je er over gedaan?
2.) Bij welke temperatuur
3.) Begrijp ik het goed dat je geen aluminiumfolie hebt gebruikt?
Ik wil er van het weekend een gaan maken, en zoek naar wat verschillende mogelijkheden!
Alvast bedankt voor je reactie!
Hans zei:Cain zei:Wauw! Dat ziet er goed uit zeg!
Ik heb een paar vragen![]()
1.) Hoe lang heb je er over gedaan?
2.) Bij welke temperatuur
3.) Begrijp ik het goed dat je geen aluminiumfolie hebt gebruikt?
Ik wil er van het weekend een gaan maken, en zoek naar wat verschillende mogelijkheden!
Alvast bedankt voor je reactie!
Mijn eerste brisket beantwoord wat van je vragen.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=14661.msg242376#msg242376
Helaas zijn de foto's verwijderd door Photo bucket en ik heb ze niet meer maar tussen de foto's kan je het verhaal nog wel lezen.
Ik heb er ? 11uur overgedaan.
Temperatuur tussen 110 en 120 gr. C.
Wel ingepakt.
En hij was heerlijk.
Veel geduld en succes van het weekend
Excuus voor de foto's.
@ Cain.
Toch nog gevonden in een ander album dus bij deze de foto's.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
't is even wat werk maar als alles goed gaat is ie heerlijk
Grts, Hans