Beef en Steak

Brisket

die ziet er lekker uit...
benieuwd als hij gesneden is!
Ga je de burn ends ook nog doen? of is het nu enkel zo...
 
Ik ben reuze benieuwd.
 
Hoi daar zijn we weer.

whoehoeeee ben best wel trots op het eind resultaat. Persoonlijk vind ik de point lekkerder dan de flat maar de mede proevers waren allemaal tevreden.
Nog even een paar foto's

Na een ruim uur rusten
Q0Bcwd1.jpg


De flat kant, lekker sappig nog steeds en een aardige rookring

TOPfjlR.jpg

sGTh9nr.jpg


De flextest, hij breekt onder zachtje trekken

PN0oa8M.jpg


Stukje van de point, die is echt lekker :)

YR8jVSL.jpg


Last but not least dit ligt nu rustig nog na te roken voor later op de avond.

lXa8WyP.jpg


Al met al een erg leuke dag om iets moois te maken! Ben tevreden voor de eerste keer en als er nog teams zijn die een member zoeken laat maar weten =))

Groet,
Pierre
 
Lekker hoor, heb alles gelezen en bekeken mmmmmmmmmmmmm


B-)
 
Nou ziet er verekte goed uit pierre.

en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je stikker.
 
dit is zeker een pracht resultaat, gefeliciteerd met je koei  :)
 
Helemaal top Pierre. Stickertje verdiend imho
 
Man, wat is dat goed geluk!!!
Gefeliciteerd

*buigt voor dit mooie stukje vlees
 
Mooi om te volgen! Geweldig moment wanneer je de Brisket aansnijdt dat je ziet dat ie goed is. Met plezier je bezigheden gevolgd en congrats met je sticker!
 
Wow! Heel mooi gedaan. Echt top!
 
Doe maar een paar plakken, op een broodje, lust ik wel hoor ;)
 
Gaaf! En het ziet er heerlijk uit.

Proficiat! ( en smakkelijk  ;) )
 
Mooi stukje vlees!! Proficiat met je sticker!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan