- Berichten
- 275
Hoi forumgenoten,
Na een tijdje niks meer gepost te hebben door verhuizing, werk etc etc maar weer eens een draadje starten.
Mis nog 1 stickertje of de holy 3 en dat was de brisket koe. Vrijdag naar Eric van home made en daar een mooie brisket van net geen 4kg gehaald.
Goede vetlaag hoefde weinig aan getrimd te worden.
Had nog wat huis gemaakte kalsfond in de vriezer liggen dus hier maar de brisket mee ge?njecteerd
Met de draad mee ge?njecteerd zoals bij de pitmasters uitgelegd is.
Nu ligt hij weer in de koelkast en morgen nog rubben met PeZo en daarna rond een uur of 7 op de Primo.
Tot morgen!
Groet,
Pierre
Na een tijdje niks meer gepost te hebben door verhuizing, werk etc etc maar weer eens een draadje starten.
Mis nog 1 stickertje of de holy 3 en dat was de brisket koe. Vrijdag naar Eric van home made en daar een mooie brisket van net geen 4kg gehaald.
Goede vetlaag hoefde weinig aan getrimd te worden.


Had nog wat huis gemaakte kalsfond in de vriezer liggen dus hier maar de brisket mee ge?njecteerd

Met de draad mee ge?njecteerd zoals bij de pitmasters uitgelegd is.

Nu ligt hij weer in de koelkast en morgen nog rubben met PeZo en daarna rond een uur of 7 op de Primo.
Tot morgen!
Groet,
Pierre