BasBQ
Beef en Steak

brisket...

 
 
 

alvon

Stoker
Berichten
294
lang getwijfeld en gewacht maar toch ook maar een poging gedaan.

9gczv4.jpg

getrimmed en klaar voor de slatter volgens het recept van Noskos

33wbnfo.jpg

klaar voor de nacht in de koelkast

xdvyq8.jpg

we zijn onderweg..

dm6yx0.jpg

kerntemperatuur op 66?c tijd om in te pakken

15euxk5.jpg

kerntemperatuur 91?c, opnieuw ingepakt en een uurtje laten rusten daarna aangesneden met hier het resultaat.

zonder vergelijkings materiaal is de smaak moeilijk te beoordelen, maar het smaakte prima, niet taai en niet droog
zeker voor herhaling vatbaar gezien het feit dat mijn zoontje die een moeilijk eter is als het op vlees aankomt mede door zijn handicap die kauwen van taai vlees
heel moeilijk voor hem maakt om vlees bleef vragen  B-)

verbeteren? ja de bark was niet best, te veel vocht tijdens het inpakken had er weinig van over gelaten en de volgende keer nog meer rook want ook de rookring moet beter
 
Dat ziet er sappig uit!!! Een koetje hoor ik al loeien in de verte...
 
Gefeliciteerd met je Koetje en welkom bij de Big3.
 
Ziet er prima uit!! Een aanrader is om een keer een wedstrijd te bezoeken, dan weet je precies naar welke smaak je op zoek bent. Heeft mij iig destijds wel geholpen.
 
mooi hoor, ziet er goed mals en sappig uit, gefeliciteerd met je koei
 
Ziet er goed uit....en kinderen zijn eerlijk dus.....
 
Welkom bij de grote drie. Rookring is leuk maar rooksmaak is belangrijker ;).
 
iedereen bedankt voor de reacties.. eindelijk de grote drie comleet :D
 
hmmm ik moet er toch ook aan gaan beginnen.....  wil het niet verknoeien maar goed.. anders leer ik het niet! Ziet er heeeeel goed uit.. en gefeliciteerd met je koetje!
 
zo zeg niet normaal hoor zo lekker ziet het eruit, mmmmmmmmmmmmmmmm B-)

groet

Marcel
 
Terug
Bovenaan Onderaan