Morgen Q'ers,
Gisteren een hele mooie brisket-point ontvangen van B&S, 2.5 kilo. Meteen getrimd & geinjecteerd, althans ik getrimd en mevrouw geinjecteerd.


Vanmorgen in de pasta gezet en hij staat nu lekker op de Weber te smoken!

Hij ligt er nu ongeveer anderhalf uur op bij een rooster temperatuur van ongeveer 103 graden gemiddeld. Het gaat tot nu niet echt naar mijn zin, paar stomme foutjes gemaakt dus baal behoorlijk.
Temperatuur het vlees is nu 57 graden, ik hou jullie op de hoogte!
Gisteren een hele mooie brisket-point ontvangen van B&S, 2.5 kilo. Meteen getrimd & geinjecteerd, althans ik getrimd en mevrouw geinjecteerd.


Vanmorgen in de pasta gezet en hij staat nu lekker op de Weber te smoken!


Hij ligt er nu ongeveer anderhalf uur op bij een rooster temperatuur van ongeveer 103 graden gemiddeld. Het gaat tot nu niet echt naar mijn zin, paar stomme foutjes gemaakt dus baal behoorlijk.
Temperatuur het vlees is nu 57 graden, ik hou jullie op de hoogte!