Goedemorgen,
Ik ben inmiddels al ruim een uur of vier wakker.
Vanmorgen om 5 uur ging de wekker, en ging het dan toch echt gebeuren: Brisket bereiden.
Vorige week deed ik voor de eerste keer een Pulled Pork ook voor een stickertje (topic hier), en ik heb de smaak te pakken.
Hier de brisket zoals ik 'm kreeg van de slager.
Het was een mooi stuk van 3,5 kilo. Zoals je hier kunt zien op de foto.
Gisterenavond al een beetje voorbereiding gedaan door de brisket in te spuiten met runderfond.
Vanmorgen dus vroeg eruit, de Primo aangestoken en de brisket gerubt
En om 6:00 kon hij op de BBQ.
Inmiddels dus ruim 3 uur onderweg en hebben we de 55 graden zojuist aangetikt.
De Primo blijft prachtig constant rond de 105 a 110 graden, dus daar ben ik erg blij mee!
Ik ga proberen om vandaag jullie bij te praten gedurende de dag en de vorderingen.
Lukt dat niet dan komt dat absoluut een van de aankomende dagen
Ik ben inmiddels al ruim een uur of vier wakker.
Vanmorgen om 5 uur ging de wekker, en ging het dan toch echt gebeuren: Brisket bereiden.
Vorige week deed ik voor de eerste keer een Pulled Pork ook voor een stickertje (topic hier), en ik heb de smaak te pakken.
Hier de brisket zoals ik 'm kreeg van de slager.
Het was een mooi stuk van 3,5 kilo. Zoals je hier kunt zien op de foto.
Gisterenavond al een beetje voorbereiding gedaan door de brisket in te spuiten met runderfond.
Vanmorgen dus vroeg eruit, de Primo aangestoken en de brisket gerubt
En om 6:00 kon hij op de BBQ.
Inmiddels dus ruim 3 uur onderweg en hebben we de 55 graden zojuist aangetikt.
De Primo blijft prachtig constant rond de 105 a 110 graden, dus daar ben ik erg blij mee!
Ik ga proberen om vandaag jullie bij te praten gedurende de dag en de vorderingen.
Lukt dat niet dan komt dat absoluut een van de aankomende dagen
