Q genoten, Sta voor de uitdaging binnenkort een brisket whole packer te gaan bereiden .
Alvast behoorlijk wat posts doorgenomen.
Ik weet dat de vetlaag als bescherming werkt tegen uitdrogen en je die moet richten naar de "warmte"
Ik veronderstel dat op een Egg dus de vetlaag boven moet.
Graag hoor ik van jullie of dit klopt.
Groeten,
	
		
			
		
		
	
				
			Alvast behoorlijk wat posts doorgenomen.
Ik weet dat de vetlaag als bescherming werkt tegen uitdrogen en je die moet richten naar de "warmte"
Ik veronderstel dat op een Egg dus de vetlaag boven moet.
Graag hoor ik van jullie of dit klopt.
Groeten,
 
	 
			 
			 Maar er zal ongetwijfeld iemand op het forum zijn hier die het andersom doet, met een voor zijn/haar goede onderbouwing.
  Maar er zal ongetwijfeld iemand op het forum zijn hier die het andersom doet, met een voor zijn/haar goede onderbouwing.   
 
		