BasBQ
Beef en Steak

Brisket time

De brisket ziet er lekker uit, gewoon nog een keer maken voor de Koei, geen straf toch want het is zo lekker😃
 
Gaaf hoor, ziet er goed uit! Nog nooit brisket gehad, zou het graag eens proberen 😋
 
Thanks allemaal, die full packer komt er nog wel als we weer wat meer mensen mogen uitnodigen, is iets teveel vlees voor 4 personen ;)
 
Thanks allemaal, die full packer komt er nog wel als we weer wat meer mensen mogen uitnodigen, is iets teveel vlees voor 4 personen ;)

Overgebleven brisket kun je gewoon in porties gevacumeerd invriezen, zodat je er op een later moment nog een keer van kunt genieten😜 wij zijn maar met z'n tweetjes en vriezen het ook altijd in, we hebben nu nog voor 3 keer brisket in de vriezer🥳
 
Overgebleven brisket kun je gewoon in porties gevacumeerd invriezen, zodat je er op een later moment nog een keer van kunt genieten wij zijn maar met z'n tweetjes en vriezen het ook altijd in, we hebben nu nog voor 3 keer brisket in de vriezer
Maar dan nog niet snijden. Dat pas na ontdooien doen, blijft het sappiger...
 
Maar dan nog niet snijden. Dat pas na ontdooien doen, blijft het sappiger...
Wij snijden de brisket al wel in plakken maar vriezen de plakken in met een paar scheppen van de jus die we over hebben dan blijft het ook heerlijk sappig 😜
 
Terug
Bovenaan Onderaan