- Berichten
- 109
Hallo,
Aankomende zaterdag staat bij mij weer een brisket op het programma. Heb deze 1 keer eerder gemaakt volgens het recept van Noskos, inclusief slather. Ik wil graag nu een variant hierop maken en ben op zoek naar tips (misschien leest Noskos zelf ook mee en heeft hij een tip?).
Het plan is nu om de runderbouillon als injectie te behouden, maar aan te vullen met o.a. wat worcestershire en wat kruiden (chili of cayenne, iets pittigs iig + wat andere kruiden).
De slather wil ik vervangen door een dry rub. Ben ik dus ook op zoek naar een lekkere brisket rub. Heb de LetzQ beef rub thuis staan, die kan ik altijd gebruiken, maar ben ook op zoek naar een lekkere rub hierbij. Mag te koop staan op internet, of zelf samengesteld: alle tips zijn welkom.
Alvast bedankt!
Aankomende zaterdag staat bij mij weer een brisket op het programma. Heb deze 1 keer eerder gemaakt volgens het recept van Noskos, inclusief slather. Ik wil graag nu een variant hierop maken en ben op zoek naar tips (misschien leest Noskos zelf ook mee en heeft hij een tip?).
Het plan is nu om de runderbouillon als injectie te behouden, maar aan te vullen met o.a. wat worcestershire en wat kruiden (chili of cayenne, iets pittigs iig + wat andere kruiden).
De slather wil ik vervangen door een dry rub. Ben ik dus ook op zoek naar een lekkere brisket rub. Heb de LetzQ beef rub thuis staan, die kan ik altijd gebruiken, maar ben ook op zoek naar een lekkere rub hierbij. Mag te koop staan op internet, of zelf samengesteld: alle tips zijn welkom.
Alvast bedankt!