- Berichten
- 949
kun je klapstuk bereiden als brisket, en zo ja (ik zie het wel eens voorbijkomen) moet je dan nog ergens op letten of om vragen bij de aanschaf van de klapstuk?
ik heb nu bijvoorbeeld een stuk vlees dat heet 'braadstuk' van een grasetende schotse hooglander, dat wil ik misschien ook wel op die manier proberen te bereiden... iemand advies?
volgens de verkoper: Braadstuk komt van de platte bil (de zijkant van de bil) van het rund. Braadstuk kun je behandelen als stoofvlees, het moet echt wel een paar uur sudderen.
ik heb nu bijvoorbeeld een stuk vlees dat heet 'braadstuk' van een grasetende schotse hooglander, dat wil ik misschien ook wel op die manier proberen te bereiden... iemand advies?
volgens de verkoper: Braadstuk komt van de platte bil (de zijkant van de bil) van het rund. Braadstuk kun je behandelen als stoofvlees, het moet echt wel een paar uur sudderen.