- Berichten
- 1.085
Hallo mede genoten,
Brisket is nog iets wat ik nog niet eerder heb gemaakt. Met kerst krijg ik een paar vrienden te eten en ik wil dit graag een dag vooraf gaan maken om als hoofd gang te serveren (sous vide opwarmen). In totaal zijn we dan met 4 of 5 personen.
Een hele brisket lijkt me, ook voor een eerste keer, overkilll dus ik zal op een point uitkomen. Dacht zelf aan een kilo of 3. Wat ik teveel heb wil ik vacuüm verpakken en in de vriezer bewaren voor later een keer.
Nu zit ik even te zoeken naar een geschikt stuk om online te bestellen. Bij BBQuality is de Angus brisket uit Uruguay (grain fed) scherp geprijsd. Iemand ervaring met dit stuk die mij kan vertellen of dit aan te raden is? Als iemand andere suggesties heeft dan hoor ik dit graag.
Brisket is nog iets wat ik nog niet eerder heb gemaakt. Met kerst krijg ik een paar vrienden te eten en ik wil dit graag een dag vooraf gaan maken om als hoofd gang te serveren (sous vide opwarmen). In totaal zijn we dan met 4 of 5 personen.
Een hele brisket lijkt me, ook voor een eerste keer, overkilll dus ik zal op een point uitkomen. Dacht zelf aan een kilo of 3. Wat ik teveel heb wil ik vacuüm verpakken en in de vriezer bewaren voor later een keer.
Nu zit ik even te zoeken naar een geschikt stuk om online te bestellen. Bij BBQuality is de Angus brisket uit Uruguay (grain fed) scherp geprijsd. Iemand ervaring met dit stuk die mij kan vertellen of dit aan te raden is? Als iemand andere suggesties heeft dan hoor ik dit graag.