Het lijkt er tegenwoordig wel op dat ik nooit meer BBQ maar niets is minder waar, ik maak de laatste tijd alleen niet meer zoveel foto's 
Ik had gisteren bij de Sligro een fraai stukje ribeye gevonden en die wilde ik in z'n geheel aan het spit bereiden. Het inspiratie kwam van een recent Pitboys filmpje, maar ik heb er wel m'n eigen draai aan gegeven.
Omdat de ribeye zo'n mooi zacht stuk vlees was en ook omdat het een redelijk plat stuk was heb ik het vlees eerst opgebonden om de vorm wat ronder te te krijgen, en het is zo ook wat steviger voor aan het spit. Ik wil natuurlijk niet dat er stukken af gaan breken tijden het grillen. De rub is een kant en klare rundvlees mix van Verstegen

Ik had gisteren bij de Sligro een fraai stukje ribeye gevonden en die wilde ik in z'n geheel aan het spit bereiden. Het inspiratie kwam van een recent Pitboys filmpje, maar ik heb er wel m'n eigen draai aan gegeven.
Omdat de ribeye zo'n mooi zacht stuk vlees was en ook omdat het een redelijk plat stuk was heb ik het vlees eerst opgebonden om de vorm wat ronder te te krijgen, en het is zo ook wat steviger voor aan het spit. Ik wil natuurlijk niet dat er stukken af gaan breken tijden het grillen. De rub is een kant en klare rundvlees mix van Verstegen




