- Berichten
- 2.592
Ik wilde eens wat anders proberen. Dus heb bij mijn slager 1 kilo Bottom round roast besteld. Niet echt nagedacht hoe ik dit dan wilde klaarmaken.
Al een tijdje aan het kijken over hoe dit stukje vlees te bereiden. Op het net eigenlijk niet al te veel over te vinden. Wat ik vond is dat dit een stukje werkvlees is dat in de bovenpoot van de koe zit.
Toch een receptje gevonden op youtube. Dit maar ongeveer nagemaakt.
Het vlees
In de rub
Een alu bak met ui en runderbouillon
Op de Q ermee
Indirect op een lage temperatuur. Ongeveer 100 graden
Doorgegaard tot een kern van 58 graden. Ruim 2 uur verder. Ingepakt om te rusten.
Het resultaat
Een verrassend lekker stukje vlees.
Bedankt voor het kijken.
Al een tijdje aan het kijken over hoe dit stukje vlees te bereiden. Op het net eigenlijk niet al te veel over te vinden. Wat ik vond is dat dit een stukje werkvlees is dat in de bovenpoot van de koe zit.
Toch een receptje gevonden op youtube. Dit maar ongeveer nagemaakt.
Het vlees
In de rub
Een alu bak met ui en runderbouillon
Op de Q ermee
Indirect op een lage temperatuur. Ongeveer 100 graden
Doorgegaard tot een kern van 58 graden. Ruim 2 uur verder. Ingepakt om te rusten.
Het resultaat
Een verrassend lekker stukje vlees.
Bedankt voor het kijken.