BasBQ
Beef en Steak

Boston butt

 
 

Kenneth

Vuurmaker
Berichten
81
Ik heb gister voor het eerst pulled pork gemaakt van een Boston butt. Ik heb het al eerder gemaakt maar dan van procureur. Ik heb de beide stukken vlees het zelfde behandeld omdat ik wilde proeven of er veel verschil in zit.
Ik heb een dry rub van smokey goodness op het vlees gedaan en een nacht in de koelkast laten liggen.
Volgende dag de WSM op een temperatuur van ongeveer 115/120 graden gebracht en het vlees er op. Wat rooksnippers er bij en wachten maar.
Ik moet zeggen dat ik de pulled pork van de Boston butt wat vetter vond ( ook al had ik het vet weg gehaald . En het vlees van de Boston butt ziet er toch wat andere uit qua structuur na het pullen. Verder vond ik er niet veel verschil in zitten.
Het was beide keren goed eten!!
2d40c3f8de2a868a43c3c52554ac11f0.heic
2730a2fdbfa4a5f7aec6a0b77a5e3253.heic
8ff6da88ae1d7159a0268e15122cedbf.heic
f941fb128ae2aa16010a736090e3b921.heic
1d9cfad450f061614d97fe52e02a823d.heic
7e061f803abc46bacf8c2dad4d0a3d87.heic
6fb9f1132ec80abc9eeb088aacc68b80.heic
ad497363b566e56eb36c93e626028bf7.heic
f9e77bb8072983b1a25d42500d834bce.heic



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ook weer een zeer smakelijke hap, lusten we. :)
 
Lekker hoor
 
Lekker hoor, en mooie foto's!
mmmmm

B-)
 
In een wrap, lekker!


~Weberketel 57~ wat heet?! Lekker!
 
Lekkerrrrrr :)
 
Ziet er lekker uit

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan