Ik heb gister voor het eerst pulled pork gemaakt van een Boston butt. Ik heb het al eerder gemaakt maar dan van procureur. Ik heb de beide stukken vlees het zelfde behandeld omdat ik wilde proeven of er veel verschil in zit.
Ik heb een dry rub van smokey goodness op het vlees gedaan en een nacht in de koelkast laten liggen.
Volgende dag de WSM op een temperatuur van ongeveer 115/120 graden gebracht en het vlees er op. Wat rooksnippers er bij en wachten maar.
Ik moet zeggen dat ik de pulled pork van de Boston butt wat vetter vond ( ook al had ik het vet weg gehaald . En het vlees van de Boston butt ziet er toch wat andere uit qua structuur na het pullen. Verder vond ik er niet veel verschil in zitten.
Het was beide keren goed eten!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb een dry rub van smokey goodness op het vlees gedaan en een nacht in de koelkast laten liggen.
Volgende dag de WSM op een temperatuur van ongeveer 115/120 graden gebracht en het vlees er op. Wat rooksnippers er bij en wachten maar.
Ik moet zeggen dat ik de pulled pork van de Boston butt wat vetter vond ( ook al had ik het vet weg gehaald . En het vlees van de Boston butt ziet er toch wat andere uit qua structuur na het pullen. Verder vond ik er niet veel verschil in zitten.
Het was beide keren goed eten!!









Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk