- Berichten
- 446
De foto wedstrijd. Nu al 2x van genoten omdat het je toch een richting in duwt met wat druk erachter om eind van de maand te halen
Erg leuk.
Deze maand de borrelhap. Nu stonden bij mij de oud hollandse bitterballen maar dan van pulled pork al even bij de favorieten. Met een duwtje in de rug wordt het dus tijd ze maar eens te maken.
Alleen bitterballen is ook weer zo leeg, dus ook maar meteen loempias en camalaris.
Natuurlijk was net mn voorraad pulled pork op de we moesten van voor af aan beginnen
De koreaanse was vorige keer goed bevallen dus die nogmaals. Dan begint het allemaal op de kogel bbq..
Dit stukje was bekend. Nu er nog bitterballen van zien te maken! Beginnen met de ragout, dan porties maken, eerste keer door de paneer, vervolgens nog door wat eiwit en panko. Had een goeie 800gr pulled pork gebruikt en kwam op, aldus mijn zoon, op 77 bitterballen.
Wel op tijd beginnen, want met marineren en de ragout maken zou je zomaar het eind van de maand niet meer halen!
OK, dat is dus is 1, op naar de loempia. Ook nog nooit gedaan.
Mix van de pulled pork met wortel, witte kool en wat bbq saus (ook de koreaanse van Noskos, had ik nog in de vriezer).
Tada, dat zijn er al 2. Op naar de derde.
Om daar de bbq nog in te verwerken dacht ik laat ik ze eerst even grillen. Komen we ook bij bbq nr. 2, de mini bastard.
Dat was kort maar krachtig. Tempura beslag gemaakt met wat peterselie erdoor. Dan hebben we alles klaar en kunnen we gaan frituren. Ohja, heb geen frietpan, dus bbq nr. 3 gepakt. De atago met ft9 en 3L arachide olie. Alles netjes klaar zetten en gaan met die banaan.
En dan zijn we klaar
Ondanks het laatste stukje natuurlijk maar kort duurt toch met het geheel wel even zoet geweest! Maar zeker met plezier. Oja, het smaakt ook nog eens! Vriezer ligt nog vol met ballen en loempias..
Qua foto’s voor de wedstrijd lukt het nog niet helemaal. Heb ze altijd mooier in mn hoofd dan dat ze eruit komen
Goede reden om te blijven oefenen dacht ik zo!
En dan nog wat filodeeg over, toch zonde om weg te gooien. Mooi avondmaaltje bij gevonden met dorade (helaas geen bbq toegepast..)

Deze maand de borrelhap. Nu stonden bij mij de oud hollandse bitterballen maar dan van pulled pork al even bij de favorieten. Met een duwtje in de rug wordt het dus tijd ze maar eens te maken.
Alleen bitterballen is ook weer zo leeg, dus ook maar meteen loempias en camalaris.
Natuurlijk was net mn voorraad pulled pork op de we moesten van voor af aan beginnen

Dit stukje was bekend. Nu er nog bitterballen van zien te maken! Beginnen met de ragout, dan porties maken, eerste keer door de paneer, vervolgens nog door wat eiwit en panko. Had een goeie 800gr pulled pork gebruikt en kwam op, aldus mijn zoon, op 77 bitterballen.
Wel op tijd beginnen, want met marineren en de ragout maken zou je zomaar het eind van de maand niet meer halen!

OK, dat is dus is 1, op naar de loempia. Ook nog nooit gedaan.
Mix van de pulled pork met wortel, witte kool en wat bbq saus (ook de koreaanse van Noskos, had ik nog in de vriezer).
Tada, dat zijn er al 2. Op naar de derde.
Om daar de bbq nog in te verwerken dacht ik laat ik ze eerst even grillen. Komen we ook bij bbq nr. 2, de mini bastard.
Dat was kort maar krachtig. Tempura beslag gemaakt met wat peterselie erdoor. Dan hebben we alles klaar en kunnen we gaan frituren. Ohja, heb geen frietpan, dus bbq nr. 3 gepakt. De atago met ft9 en 3L arachide olie. Alles netjes klaar zetten en gaan met die banaan.
En dan zijn we klaar

Qua foto’s voor de wedstrijd lukt het nog niet helemaal. Heb ze altijd mooier in mn hoofd dan dat ze eruit komen

En dan nog wat filodeeg over, toch zonde om weg te gooien. Mooi avondmaaltje bij gevonden met dorade (helaas geen bbq toegepast..)