Hoi allemaal!
Een roep om hulp
!
Gisteravond een kilootje boneless beef ribs (vanuit Aalvink) uit de vriezer gehaald om morgen langzaam op de BBQ te garen.
Ik was in de veronderstelling dat het een stuk vlees was dat enkel ontbeend was. Bij het uit de verpakking halen kom ik erachter dat het losse repen vlees zijn.. Ontdaan van botten én vet.. Echt goed gemarmerd is het vlees niet.
Ik bedacht me om de repen wellicht bij elkaar te binden met slagerstouw en het als één stuk te behandelen, maar het ontbreken van het vet houdt me tegen omdat ik bang ben een dag bezig te zijn morgen om vervolgens een droog stuk vlees van de BBQ te halen.
Hebben jullie hier ervaring mee?! Wat raden jullie aan? Wellicht prima vlees voor in een stoofpot, maar zo op de BBQ vraag ik het me af.
Hulp is welkom!
Groet,
Hies
Een roep om hulp

Gisteravond een kilootje boneless beef ribs (vanuit Aalvink) uit de vriezer gehaald om morgen langzaam op de BBQ te garen.
Ik was in de veronderstelling dat het een stuk vlees was dat enkel ontbeend was. Bij het uit de verpakking halen kom ik erachter dat het losse repen vlees zijn.. Ontdaan van botten én vet.. Echt goed gemarmerd is het vlees niet.
Ik bedacht me om de repen wellicht bij elkaar te binden met slagerstouw en het als één stuk te behandelen, maar het ontbreken van het vet houdt me tegen omdat ik bang ben een dag bezig te zijn morgen om vervolgens een droog stuk vlees van de BBQ te halen.
Hebben jullie hier ervaring mee?! Wat raden jullie aan? Wellicht prima vlees voor in een stoofpot, maar zo op de BBQ vraag ik het me af.
Hulp is welkom!
Groet,
Hies