- Berichten
- 1.226
Vandaag stond zalm op het menu.. Eerst wilde ik de Steven & Me zalm maken maar toch gekozen voor de Bobby Flay variant.
Voor het recept kun je hier kijken
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=75
Me vriendin is nu frietjes halen voor erbij en ik ben aan het wachten op de zalm dus een mooi moment om jullie te vervelen met mijn zalm
Om te beginnen had ik deze jongens afgelopen vrijdag bij Frits opgehaald.
De ingredi?nten
Ik had een plankje gehalveerd en in de week gelegd.
Helemaal klaar gemaakt en een paar minuutjes in de koelkast nog gelegd voordat de Q klaar was.
En daar ligt ie dan
ready for take-off
We eten er sperzieboontjes en worteltjes bij ( ben niet zo'n fan van worteltjes)
En de frietjes zullen ook zo elk moment ariveren..
Zal straks nog wel een foto posten van het bordje..
Voor het recept kun je hier kijken
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=75
Me vriendin is nu frietjes halen voor erbij en ik ben aan het wachten op de zalm dus een mooi moment om jullie te vervelen met mijn zalm

Om te beginnen had ik deze jongens afgelopen vrijdag bij Frits opgehaald.

De ingredi?nten

Ik had een plankje gehalveerd en in de week gelegd.

Helemaal klaar gemaakt en een paar minuutjes in de koelkast nog gelegd voordat de Q klaar was.

En daar ligt ie dan


We eten er sperzieboontjes en worteltjes bij ( ben niet zo'n fan van worteltjes)
En de frietjes zullen ook zo elk moment ariveren..
Zal straks nog wel een foto posten van het bordje..