NielsG
Sprokkelaar
- Berichten
 - 48
 
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn collega een picanha stuk vlees.  Alleen zat er geen vet op. Achteraf blijkt t een bloemstuk te zijn. 
Maakt niet uit ! Is ruim een kilo en morgen gaat ie op de 57er.
Ik heb hem wel ik de Rub gezet en dus niet alleen met peper en zout. ( heb teveel kruiden ingekocht )
Kerntemp van 50 aanhouden neem ik aan. Maar ik heb 1 vraag. Q op 120. 160 of 180 graden? Uitkaard heer afgerillen neem ik aan.
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Maakt niet uit ! Is ruim een kilo en morgen gaat ie op de 57er.
Ik heb hem wel ik de Rub gezet en dus niet alleen met peper en zout. ( heb teveel kruiden ingekocht )
Kerntemp van 50 aanhouden neem ik aan. Maar ik heb 1 vraag. Q op 120. 160 of 180 graden? Uitkaard heer afgerillen neem ik aan.