- Berichten
- 406
Hoi,
Zojuist bij het BBQ paleis een zak Black Ranch Steakhouse houtskool gekocht.
Normaal gebruik ik altijd briketten, nu besloten om deze eens te proberen.
Ik heb 15Kg dus het is aardig wat maar wellicht kan me iemand wat tips geven of ik nog ergens op moet letten. Zou een beetje jammer zijn als ik iets low & slow wil maken en de Q is 800 graden, dan heb ik nog amper tijd om m'n pilsje op te drinken
Verschillen tussen briketten (heb meestal de Weber Long Lasting) en deze houtskool, wat betreft:
- aantal
- hitte (komt hier nu echt meer hitte vanaf?)
- duur van de warmte en blijft de warmte ook gelijk?
- andere zaken?
Thnx!
Zojuist bij het BBQ paleis een zak Black Ranch Steakhouse houtskool gekocht.
Normaal gebruik ik altijd briketten, nu besloten om deze eens te proberen.
Ik heb 15Kg dus het is aardig wat maar wellicht kan me iemand wat tips geven of ik nog ergens op moet letten. Zou een beetje jammer zijn als ik iets low & slow wil maken en de Q is 800 graden, dan heb ik nog amper tijd om m'n pilsje op te drinken

Verschillen tussen briketten (heb meestal de Weber Long Lasting) en deze houtskool, wat betreft:
- aantal
- hitte (komt hier nu echt meer hitte vanaf?)
- duur van de warmte en blijft de warmte ook gelijk?
- andere zaken?
Thnx!