Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hier mijn nieuwe aanwinst de Black Olive Grill, de eerste kamado pellet grill in de wereld, en dit is de eerste in Europa!
Vandaag de eerste sessie gedraaid en de verliep buiten gewoon prettig.
De eerste sessie heb ik een varkensfilet van ongeveer 1,5 kg op de grill bereid. Deze eerst in de All Purpose rub gezet en daarna gelakt met Red Raspberry saus van American Stockyard tijdens de bereiding.
Ik heb even vlug gegoogled en de product pagina bekeken, maar grappig concept. Alhoewel bij mij ook een beetje minder echt gevoel achterlaat, maar tja dat zeggen sommige mensen ook over controllers op een Q dus wie ben ik...
Verder ben ik net als Mike ook benieuwd wat de pellets doen voor de smaak.
Heb je deze Q zelf geimporteerd, zo ja hoe heb je de stroom geregeld (115V volgens de product page).
Ik heb speciale pellets mee laten komen met de BBQ van het merk LiL' Devils. Deze geven een fijne rooksmaak mee, is een goede melange van diverse houtsoorten. Zal mijn rooksessie de volgende keer iets langer laten duren.
Ik ben nu aan het onderzoeken of deze grill het goed zou gaan doen op de Europese markt.
Dit is een prototype welke geschikt is gemaakt door de fabrikant voor de Europese markt.
Ik heb al de rechten af gedwongen om deze in half Europa weg te zetten, nu aan het testen of deze echt goed werkt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.